Sensum_spring025_©_kris_vlegels_032

Taste the original and inspired combinations of chef Maurice.

Maurice maakt nooit een uitzondering. Hij kiest altijd voor ingrediënten van absolute topkwaliteit. Dankzij de open keuken van SENSUM zit je altijd op de eerste rij en zie je hoe alle verfijnde gerechten worden bereid. We willen dat de ervaring compleet is. In ons restaurant voel je eerst de dynamiek van chef Maurice en zijn keukenteam, en proef je daarna het resultaat van puur ambacht.

 

Taste the original and inspired combinations of chef Maurice.

Sensum_spring025_©_kris_vlegels_032

Maurice maakt nooit een uitzondering. Hij kiest altijd voor ingrediënten van absolute topkwaliteit. Dankzij de open keuken van SENSUM zit je altijd op de eerste rij en zie je hoe alle verfijnde gerechten worden bereid. We willen dat de ervaring compleet is. In ons restaurant voel je eerst de dynamiek van chef Maurice en zijn keukenteam, en proef je daarna het resultaat van puur ambacht.

Traditional but contemporary
and rich in its simplicity.

De kaart van SENSUM draagt de stempel van Maurice. Traditioneel, en tegelijk eigentijds. Het ambacht voorop, en gerechten rijk door hun eenvoud. Altijd aanwezig: de geur van zijn zeeland. Elk gerecht wordt bereidt met verse en seizoensgebonden producten. Of het nu vis, vlees of groente is: de karakteristieke smaak haalt het altijd. Aan u de keus: ga voor de à la carte gerechten die je het meeste triggeren, of laat je meeslepen in  de verrassende menu’s van Maurice.

Sensum_food_zee_egel_oester_©_kris_vlegels_009
Sensum_food_zee_egel_oester_©_kris_vlegels_009

Traditional but contemporary
and rich in its simplicity.

De kaart van SENSUM draagt de stempel van Maurice. Traditioneel, en tegelijk eigentijds. Het ambacht voorop, en gerechten rijk door hun eenvoud. Altijd aanwezig: de geur van zijn zeeland. Elk gerecht wordt bereidt met verse en seizoensgebonden producten. Of het nu vis, vlees of groente is: de karakteristieke smaak haalt het altijd. Aan u de keus: ga voor de à la carte gerechten die je het meeste triggeren, of laat je meeslepen in  de verrassende menu’s van Maurice.

Vinum

Wine&Dine krijgt in Sensum een heel nieuwe dimensie. U kiest zelf uit onze selectie: honderden klassiekers en spannende ontdekkingen. Een wereldreis voor de neus. Of u laat u leiden door Deborah die elke dag 30 wijnen per glas aanbiedt.

Vinum

Wine&Dine krijgt in Sensum een heel nieuwe dimensie. U kiest zelf uit onze selectie: honderden klassiekers en spannende ontdekkingen. Een wereldreis voor de neus. Of u laat u leiden door Deborah die elke dag 30 wijnen per glas aanbiedt.

Private Dining.

Heeft u het graag iets persoonlijker? Wenst u  meer discretie voor uw businesslunch of -diner? Of wil u samen genieten met de familie? Dan is er onze private diningformule. Vanaf 14 personen bent u welkom en zorgen we dat u een eigen ruimte in het kasteel krijgt, zowél tijdens ons onze openingsuren als in het weekend.

First Friends_Kerst_2024-1
First Friends_Kerst_2024-1

Private Dining.

Heeft u het graag iets persoonlijker? Wenst u  meer discretie voor uw businesslunch of -diner? Of wil u samen genieten met de familie? Dan is er onze private diningformule. Vanaf 14 personen bent u welkom en zorgen we dat u een eigen ruimte in het kasteel krijgt, zowél tijdens ons onze openingsuren als in het weekend.