menus.
Menu lunch
4-gangen
€85
Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.
Menu Sensum Experience
5-gangen
6-gangen*
7-gangen**
€109
€128*
€147**
FOIE GRAS
sherry “Pedro Ximénez” – koffie
OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer – kruisbes
GEROOKTE PALING*
Persian Caviar – zure room – fingerlime
LANGOUSTINE**
aardappel – wasabi – yuzu
TARBOT
dragon – artisjok
PATRIJS GRIJSPOOT
spitskool – ingelegde druif – cevenne ui
FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.
menus.
Menu Discovery
4-gangen
€85
Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.
Menu Sensum Experience
5-gangen
6-gangen*
7-gangen**
€109
€128*
€147**
FOIE GRAS
sherry “Pedro Ximénez” – koffie
OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer – kruisbes
GEROOKTE PALING*
Persian Caviar – zure room – fingerlime
LANGOUSTINE**
aardappel – wasabi – yuzu
TARBOT
dragon – artisjok
PATRIJS GRIJSPOOT
spitskool – ingelegde druif – cevenne ui
FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee
starters.
PERSIAN CAVIAR IMPERIAL
flan gerookte paling – zure room – fingerlime
aardappel – panna cotta van gerookte melk
LANGOUSTINE
a la plancha – aardappel – wasabi – yuzu
tartaar – pecorino – yuzu – brood gepoft
bisque – miso
TOMAAT-GARNAAL
handgepelde Zeebrugse garnalen
varieteit van tomaat – mezcal
pan can tomate – garnaal
OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer
kruisbes – zure room
oester cocktail – sjalot – zwarte peper
starters.
PERSIAN CAVIAR IMPERIAL
flan gerookte paling – zure room – fingerlime
aardappel – panna cotta van gerookte melk
LANGOUSTINE
a la plancha – aardappel – wasabi – yuzu
tartaar – pecorino – yuzu – brood gepoft
bisque – miso
TOMAAT-GARNAAL
handgepelde Zeebrugse garnalen
varieteit van tomaat – mezcal
pan can tomate – garnaal
OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer
kruisbes – zure room
oester cocktail – sjalot – zwarte peper
mains.
WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus
GRIJSPOOT PATRIJS
spitskool – gekonfijte druif – cevenne ui
ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise
LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen
mains.
WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus
GRIJSPOOT PATRIJS
spitskool – gekonfijte druif – cevenne ui
ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise
LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen
desserts.
DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade
CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs
BRUSSELSE WAFEL
aardbei – huisbereid vanille-ijs
FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee
KAASBORD VAN TRICHT
desserts.
DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade
CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs
BRUSSELSE WAFEL
aardbei – huisbereid vanille-ijs
FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee
KAASBORD VAN TRICHT
Reserveer uw tafel.
Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.