menus.

Menu lunch

4-gangen

€85

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€109
€128*
€147**

FOIE GRAS
sherry “Pedro Ximénez” – koffie

OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer – kruisbes

GEROOKTE PALING*
Persian Caviar – zure room – fingerlime

LANGOUSTINE**
aardappel – wasabi – yuzu

TARBOT
dragon – artisjok

PATRIJS GRIJSPOOT
spitskool – ingelegde druif – cevenne ui

FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

Menu Discovery

4-gangen

€85

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€109
€128*
€147**

FOIE GRAS
sherry “Pedro Ximénez” – koffie

OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer – kruisbes

GEROOKTE PALING*
Persian Caviar – zure room – fingerlime

LANGOUSTINE**
aardappel – wasabi – yuzu

TARBOT
dragon – artisjok

PATRIJS GRIJSPOOT
spitskool – ingelegde druif – cevenne ui

FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

PERSIAN CAVIAR IMPERIAL
flan gerookte paling – zure room – fingerlime
aardappel – panna cotta van gerookte melk

LANGOUSTINE
a la plancha – aardappel – wasabi – yuzu
tartaar – pecorino – yuzu – brood gepoft
bisque – miso

TOMAAT-GARNAAL
handgepelde Zeebrugse garnalen
varieteit van tomaat – mezcal
pan can tomate – garnaal

OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer
kruisbes – zure room
oester cocktail – sjalot –  zwarte peper

starters.

PERSIAN CAVIAR IMPERIAL
flan gerookte paling – zure room – fingerlime
aardappel – panna cotta van gerookte melk

LANGOUSTINE
a la plancha – aardappel – wasabi – yuzu
tartaar – pecorino – yuzu – brood gepoft
bisque – miso

TOMAAT-GARNAAL
handgepelde Zeebrugse garnalen
varieteit van tomaat – mezcal
pan can tomate – garnaal

OESTER
Thaïse basilicum/aloë vera – komkommer
kruisbes – zure room
oester cocktail – sjalot –  zwarte peper

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

GRIJSPOOT PATRIJS
spitskool – gekonfijte druif – cevenne ui

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

GRIJSPOOT PATRIJS
spitskool – gekonfijte druif – cevenne ui

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
aardbei – huisbereid vanille-ijs

FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee

KAASBORD VAN TRICHT

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
aardbei – huisbereid vanille-ijs

FRAMBOOS
chocolade – munt – lychee

KAASBORD VAN TRICHT

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.