menus.

4-gangenmenu /
5-gangenmenu* 

Kokkels
wortel — buikspek Brasvar — yuzu

Coquille
dashi — boerenkool — zee-egel

Kabeljauw*
in papillot van zeesla — schaaldierenjus — codiumolie

Reebok filet “Rossini”
structuren van rode biet — Jerez — koffie vinaigrette

Aalbes
witte chocolade — dragon

We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

4-gangenmenu / 5-gangenmenu* 

Kokkels
wortel — buikspek Brasvar — yuzu

Coquille
dashi — boerenkool — zee-egel

Kabeljauw*
in papillot van zeesla — schaaldierenjus — codiumolie

Reebok filet “Rossini”
structuren van rode biet — Jerez — koffie vinaigrette

Aalbes
witte chocolade — dragon

We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

Oester 3 bereidingen “Zeeuwse Platte 5/0”
beurre blanc — daslook — zwarte sjalot
bouillon van gepofte ui — dashi
tartaar van oester — dille – gepofte sjalot

Langoustine
schorseneer — koffie — Jerez / bisque — kroketje

Kokkels
wortel — buikspek Brasvar — yuzu

Jamon Iberico
pompoen — peterselie — zwarte truffel

Bospaddenstoelen
cepes — flan miso — gerookte paling
trompette de la mort — lardo — dooier
cepes — toast — peterselie

starters.

Oester 3 bereidingen “Zeeuwse Platte 5/0”
beurre blanc — daslook — zwarte sjalot
bouillon van gepofte ui — dashi
tartaar van oester — dille – gepofte sjalot

Langoustine
schorseneer — koffie — Jerez / bisque — kroketje

Kokkels
wortel — buikspek Brasvar — yuzu

Jamon Iberico
pompoen — peterselie — zwarte truffel

Bospaddenstoelen
cepes — flan miso — gerookte paling
trompette de la mort — lardo — dooier
cepes — toast — peterselie

mains.

Tarbot op de graat
gepofte prei — pommes Paolo — schaaldierenjus

Zeeduivel
kokkels — aardpeer — mosterdzaad — codium

Entrecôte “Holstein”
aubergine — chimichurri — wortel — pont neuf — bearnaise

Lovers of greens
feel free to ask

KLASSIEKE SUGGESTIE

Fazant per 2
À la Brabançonne OF À la Crème

mains.

Tarbot op de graat
gepofte prei — pommes Paolo — schaaldierenjus

Zeeduivel
kokkels — aardpeer — mosterdzaad — codium

Entrecôte “Holstein”
aubergine — chimichurri — wortel — pont neuf — bearnaise

Lovers of greens
feel free to ask

KLASSIEKE SUGGESTIE

Fazant per 2
À la Brabançonne OF À la Crème

desserts.

Dame blanche
huisgemaakt vanille-ijs — chocoladesaus — crumble chocolade

Café glacé
doppio espresso — huisgemaakt vanille-ijs

Brusselse wafel
Jonagold — gekarameliseerd
Granny Smith — verjus — beure noisette-ijs — atsina

Aalbes
witte chocolade — dragon

Kaasbord Van Tricht

Kaasproeverij Van Tricht

desserts.

Dame blanche
huisgemaakt vanille-ijs — chocoladesaus — crumble chocolade

Café glacé
doppio espresso — huisgemaakt vanille-ijs

Brusselse wafel
aardbei — meringue — verveine

Bramen
braambes —  yoghurt — merengue

Kaasbord Van Tricht

Kaasproeverij Van Tricht

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.