menus.

4-gangenmenu /
5-gangenmenu* 

Asperge AAA
lamsoor — dille — zalm

Oosterschelde paling
gelakte soja — miso — yuzu

Griet “pil pil”
munt — erwtjes — Granny Smith

Lamszadel*
tuinbonen — tomaat — polenta — Belper Knolle

Rabarber
pistache — vanille — crumble

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

4-gangenmenu / 5-gangenmenu* 

Asperge AAA
lamsoor — dille — zalm

Oosterschelde paling
gelakte soja — miso — yuzu

Griet “pil pil”
munt — erwtjes — Granny Smith

Lamszadel*
tuinbonen — tomaat — polenta — Belper Knolle

Rabarber
pistache — vanille — crumble

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

Terrine Ganzenlever
verjus — Peer — Koffie

Noordzeebrab
gegrilde sla — gepekelde groenten — sjalot

Langoustine
groene asperge — iberico — pecorino
consommé — gepekelde dooier — koriander

Oester 3 bereidingen “Zeeuwse Platte 5/0”
beurre blanc — daslook — zwarte sjalot
bouillon van gepofte ui — dashi
tartaar van oester — dille — gepofte sjalot

Asperge AAA
Caviar “Imperial Heritage” 10g
gepocheerd ei — jus witbier — peterselie

starters.

Terrine Ganzenlever
verjus — Peer — Koffie

Noordzeebrab
gegrilde sla — gepekelde groenten — sjalot

Langoustine
groene asperge — iberico — pecorino
consommé — gepekelde dooier — koriander

Oester 3 bereidingen “Zeeuwse Platte 5/0”
beurre blanc — daslook — zwarte sjalot
bouillon van gepofte ui — dashi
tartaar van oester — dille – gepofte sjalot

Asperge AAA
Caviar “Imperial Heritage” 10g
gepocheerd ei — jus witbier — peterselie

mains.

Zonnevis
schaaldierenjus — bergamot — gremolata
groene asperge — salsa romesco – churros

Zeetong
jus Vin Jaune — peterselie
wortel — aardappel

Entrecôte
bearnaise — millefeuille van aardappel
aubergine, zwarte look

Lovers of greens
proeverij van verschillende groentebereidingen

mains.

Zonnevis
schaaldierenjus — bergamot — gremolata
groene asperge — salsa romesco – churros

Zeetong
jus Vin Jaune — peterselie
wortel — aardappel

Entrecôte
bearnaise — millefeuille van aardappel
aubergine, zwarte look

Lovers of greens
proeverij van verschillende groentebereidingen

desserts.

Dame blanche
huisgemaakt vanille-ijs — chocoladesaus — crumble chocolade

Café glacé
doppio espresso — huisgemaakt vanille-ijs

Brusselse wafel
Jonagold — gekarameliseerd
Granny Smith — verjus — beure noisette-ijs — atsina

Mandarijn “hibiscus”
sorbet — rijstpap — saffraan

 

Kaasbord Van Tricht

Kaasproeverij Van Tricht

desserts.

Dame blanche
huisgemaakt vanille-ijs — chocoladesaus — crumble chocolade

Café glacé
doppio espresso — huisgemaakt vanille-ijs

Brusselse wafel
Jonagold — gekarameliseerd
Granny Smith — verjus — beure noisette-ijs — atsina

Mandarijn “hibiscus”
sorbet — rijstpap — saffraan

 

Kaasbord Van Tricht

Kaasproeverij Van Tricht

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.