menus.

Menu lunch

4-gangen

€78


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€102
€121*
€141**

 

Op valentijns-avond worden geen
gerechten à la carte geserveerd

Scheermes – Kaviaar
knolselder  – groene appel – walnoot
flan van scheermes – Imperial Heritage Kaviaar

Coquille – Dieppe
sashimi – hibiscus –finger lime
plancha – kokos – gepofte prei

Wintertruffel Périgord *
tagliatelle van aardappel – lopende dooier – vanille

Langoustine **
pompoen – schaaldierenvinaigrette
bisque van langoustine

Zeebaars
Shio Koji gerijpt – aardpeer – zwarte peper – schaaldieren

Kalfszwezerik
schorseneer – koffie – Jerez

Mandarijn
yuzu – kardemom – sake

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

Menu Discovery

4-gangen

€75


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€102
€121*
€141**

 

Op valentijns-avond worden geen a la carte gerechten geserveerd

Scheermes – Kaviaar
knolselder  – groene appel – walnoot
flan van scheermes – Imperial Heritage Kaviaar

Coquille – Dieppe
sashimi – hibiscus –finger lime
plancha – kokos – gepofte prei

Wintertruffel Périgord *
tagliatelle van aardappel – lopende dooier – vanille

Langoustine **
pompoen – schaaldierenvinaigrette
bisque van langoustine

Zeebaars
Shio Koji gerijpt – aardpeer – zwarte peper – schaaldieren

Kalfszwezerik
schorseneer – koffie – Jerez

Mandarijn
yuzu – kardemom – sake

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

COQUILLE
ponzu – sojaboon – koolrabi
sashimi – fingerlime – kokoswater
plancha – kokos – prei – hibiscus

OESTER ZEELAND
spinazie – beurre blanc – peterselie
selder – appel – furikake
cocktail – zwarte peper – sjalot

SCHEERMES – KAVIAAR
knolselder  – groene appel – walnoot
flan van scheermes – Imperial Heritage Kaviaar

WINTERTRUFFEL PERIGORD
tagliatelle van aardappel – lopende dooier – vanille
morilles – geitenkaas – truffel

starters.

COQUILLE
ponzu – sojaboon – koolrabi
sashimi – fingerlime – kokoswater
plancha – kokos – prei – hibiscus

OESTER ZEELAND
spinazie – beurre blanc – peterselie
selder – appel – furikake
cocktail – zwarte peper – sjalot

SCHEERMES – KAVIAAR
knolselder  – groene appel – walnoot
flan van scheermes – Imperial Heritage Kaviaar

WINTERTRUFFEL PERIGORD
tagliatelle van aardappel – lopende dooier – vanille
morilles – geitenkaas – truffel

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

KALFSZWEZERIK
schorseneer – koffie – Jerez
Supplement truffel

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

KALFSZWEZERIK
schorseneer – koffie – Jerez
Supplement truffel

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

desserts.

DAME BLANCHE
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso – huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
appel gekarameliseerd – huisbereid vanille-ijs

MANDARIJN
yuzu – kardemom – sake

 

KAASBORD VAN TRICHT

desserts.

DAME BLANCHE
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso – huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
appel gekarameliseerd – huisbereid vanille-ijs

MANDARIJN
yuzu – kardemom – sake

 

KAASBORD VAN TRICHT

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.