menus.

Menu lunch

4-gangen

€78

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€102
€121*
€141**

TONIJN BALFEGÓ
chimichurri – komkommer
nori – gerookte soja – citrus

PALING IN ‘T GROEN OOSTERSCHELDE
groene kruiden – venkel – jus witte wijn

“SUQUET”*
rouget – zeekraal – schaaldieren – look

KREEFT** EUROPESE
beurre blanc – daslook – tempura

ZEETONG
demi-glace – wortel – gremolata – girolles

KALFSVLEES ENTRECOTE
doperwt – munt –  tomaat – pijnboompit

AARDBEI
kalamata – vlierbloesem – olijfolie-ijs

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

Menu Discovery

4-gangen

€78

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€102
€121*
€141**

TONIJN BALFEGÓ
chimichurri – komkommer
nori – gerookte soja – citrus

PALING IN ‘T GROEN OOSTERSCHELDE
groene kruiden – venkel – jus witte wijn

“SUQUET”*
rouget – zeekraal – schaaldieren – look

KREEFT** EUROPESE
beurre blanc – daslook – tempura

ZEETONG
demi-glace – wortel – gremolata – girolles

KALFSVLEES ENTRECOTE
doperwt – munt –  tomaat – pijnboompit

AARDBEI
kalamata – vlierbloesem – olijfolie-ijs

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

TONIJN BALFEGÓ
chimichurri – komkommer
nori – gerookte soja – citrus

LANGOUSTINE
prei – wortel – beurre blanc – Thaïse basilicum
infusie – citroengras – kaffir

ASPERGES – ZALM
kaviaar “Imperial Heritage” – salade – parmezaan
zalm gerookt – lamsoor – dille
zalm Shio Koji gerijpt – lopende dooier –mousseline

PALING IN ‘T GROEN OOSTERSCHELDE
groene kruiden – venkel – jus witte wijn
gerookte paling – crostini

starters.

TONIJN BALFEGÓ
chimichurri – komkommer
nori – gerookte soja – citrus

LANGOUSTINE
prei – wortel – beurre blanc – Thaïse basilicum
infusie – citroengras – kaffir

ASPERGES – ZALM
kaviaar “Imperial Heritage” – salade – parmezaan
zalm gerookt – lamsoor – dille
zalm Shio Koji gerijpt – lopende dooier –mousseline

PALING IN ‘T GROEN OOSTERSCHELDE
groene kruiden – venkel – jus witte wijn
gerookte paling – crostini

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

KALFSVLEES 
entrecôte – doperwt – munt –  tomaat
filet pur – kappertjes – pijnboompit – ansjovis
fagottini – lamsoor – vin jaune

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

KALFSVLEES 
entrecôte – doperwt – munt –  tomaat
filet pur – kappertjes – pijnboompit – ansjovis
fagottini – lamsoor – vin jaune

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
appel gekarameliseerd
huisbereid vanille-ijs

AARDBEI
aardbei gelei – kalamata – olijfolie-ijs
aardbei brunoise – vlierbloesem – crumble

KAASBORD VAN TRICHT

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
appel gekarameliseerd
huisbereid vanille-ijs

AARDBEI
aardbei gelei – kalamata – olijfolie-ijs
aardbei brunoise – vlierbloesem – crumble

KAASBORD VAN TRICHT

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.