menus.

Menu lunch

4-gangen

€78

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€102
€121*
€141**

TOMAAT-GARNAAL ZEEBRUGGE
Handgepelde garnalen – pan con tomate – mezcal

KAVIAAR IMPERIAL HERITAGE
zure room – granité van kruisbes

Wagyu*
Kalfsbouillon – sojaboon – Thaïse basilicum

“SUQUET”**
rouget – zeekraal – schaaldieren – look

ZEETONG
demi-glace – wortel – gremolata – girolles

DUIF
dragon – rode ui – perzik –  boterboon

AARDBEI
kalamata – vlierbloesem – olijfolie-ijs

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

Menu Discovery

4-gangen

€78

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€102
€121*
€141**

TOMAAT-GARNAAL ZEEBRUGGE
Handgepelde garnalen – pan con tomate – mezcal

KAVIAAR IMPERIAL HERITAGE
zure room – granité van kruisbes

Wagyu*
Kalfsbouillon – sojaboon – Thaïse basilicum

“SUQUET”**
rouget – zeekraal – schaaldieren – look

ZEETONG
demi-glace – wortel – gremolata – girolles

DUIF
dragon – rode ui – perzik –  boterboon

AARDBEI
kalamata – vlierbloesem – olijfolie-ijs

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

TONIJN BALFEGÓ
chimichurri – komkommer
nori – gerookte soja – citrus

LANGOUSTINE
prei – wortel – beurre blanc – Thaïse basilicum
infusie – citroengras – kaffir

TOMAAT-GARNAAL
handgepelde Zeebrugse garnalen
varieteit van tomaat – mezcal
pan can tomate – garnaal

PALING IN ‘T GROEN OOSTERSCHELDE
groene kruiden – venkel – jus witte wijn
gerookte paling – crostini

starters.

TONIJN BALFEGÓ
chimichurri – komkommer
nori – gerookte soja – citrus

LANGOUSTINE
prei – wortel – beurre blanc – Thaïse basilicum
infusie – citroengras – kaffir

TOMAAT-GARNAAL
handgepelde Zeebrugse garnalen
varieteit van tomaat – mezcal
pan can tomate – garnaal

PALING IN ‘T GROEN OOSTERSCHELDE
groene kruiden – venkel – jus witte wijn
gerookte paling – crostini

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

DUIF
dragon – rode ui – perzik –  boterboon

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

mains.

WILDE TARBOT PER 2 PERSONEN
moot op de graat gebakken
gepofte prei – mossel – beurre blanc
gebakken puree – karnemelk – schaaldierenjus

DUIF
dragon – rode ui – perzik –  boterboon

ENTRECÔTE
millefeuille van aardappel – bearnaise

LOVERS OF GREENS
proeverij van verschillende groentebereidingen

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
appel gekarameliseerd
huisbereid vanille-ijs

AARDBEI
aardbei gelei – kalamata – olijfolie-ijs
aardbei brunoise – vlierbloesem – crumble

KAASBORD VAN TRICHT

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
appel gekarameliseerd
huisbereid vanille-ijs

AARDBEI
aardbei gelei – kalamata – olijfolie-ijs
aardbei brunoise – vlierbloesem – crumble

KAASBORD VAN TRICHT

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.