menus.

Menu Discovery

4-gangen / 5-gangen* 

€72 / €85*

Sneeuwkrab
hamachi — Romeinse sla — bisque

Morilles
zwarte truffel — Lardo di Colonnata — geitenkaas

Kabeljauw
kombu — kalamansi — barba di frate

Iberico*
Molsla — vanille-jerez — olijfolie

Citrus
Japanse mandarijn — sake — matcha


Menu Sensum

Experience 6-gangen

€115

Foie Gras

Coquille

Hoppescheuten

Zeeduivel

Iberico

Citrus

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

Menu Discovery

4-gangen / 5-gangen* 

€72 / €85*

Sneeuwkrab
hamachi — Romeinse sla — bisque

Morilles
zwarte truffel — Lardo di Colonnata — geitenkaas

Kabeljauw
kombu — kalamansi — barba di frate

Iberico*
Molsla — vanille-jerez — olijfolie

Citrus
Japanse mandarijn — sake — matcha

Menu Sensum

Experience 6-gangen

€115

Foie Gras

Coquille

Hoppescheuten

Zeeduivel

Iberico

Citrus

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

Zeeuwse oester “00000”
carpaccio — gerookte soja — limoen
gepocheerd — beurre blanc — sakura
cocktail — zwarte peper — sjalot

Hoppescheuten
jus Sint-Bernardus blond — witte peper
gepocheerd ei — mousselinesaus

Coquille
coquille — witte ponzu
gepofte prei — beurre blanc scheermes
zee-egel — bergamot — cavolo nero

Foie Gras
crème van foie — brioche — kweepeer
toast  — compote van peer
gebakken — aardpeer

starters.

Zeeuwse oester “00000”
carpaccio — gerookte soja — limoen
gepocheerd — beurre blanc — sakura
cocktail — zwarte peper — sjalot

Hoppescheuten
jus Sint-Bernardus blond — witte peper
gepocheerd ei — mousselinesaus

Coquille
coquille — witte ponzu
gepofte prei — beurre blanc scheermes
zee-egel — bergamot — cavolo nero

Foie Gras
crème van foie — brioche — kweepeer
toast  — compote van peer
gebakken — aardpeer

mains.

Zeeduivel
lavas — Zeeuwse mossel — crosne

Kabeljauw
wintertruffel — veldsla — Old groendal

Entrecôte
millefeuille van aardappel — bearnaise
frisse salade van tomaat

Lovers of greens
proeverij van verschillende groentebereidingen

mains.

Zeeduivel
lavas — Zeeuwse mossel — crosne

Kabeljauw
wintertruffel — veldsla — Old groendal

Entrecôte
millefeuille van aardappel — bearnaise
frisse salade van tomaat

Lovers of greens
proeverij van verschillende groentebereidingen

desserts.

Dame blanche
huisgemaakt vanille-ijs — chocoladesaus — crumble chocolade

Café glacé
doppio espresso — huisgemaakt vanille-ijs

Brusselse wafel
peer — hazelnoot — chai

Citrus
Japanse mandarijn — sake — matcha

 

Kaasbord Van Tricht

Kaasproeverij Van Tricht

desserts.

Dame blanche
huisgemaakt vanille-ijs — chocoladesaus — crumble chocolade

Café glacé
doppio espresso — huisgemaakt vanille-ijs

Brusselse wafel
peer — hazelnoot — chai

Citrus
Japanse mandarijn — sake — matcha

 

Kaasbord Van Tricht

Kaasproeverij Van Tricht

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.