menus.
Menu lunch
4-gangen
€87
Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.
Menu Sensum Experience
5-gangen
6-gangen*
7-gangen**
€111
€130*
€149**
Op vrijdagavond kunt u kiezen
voor ons 6- en 7-gangenmenu
en à la carte
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Zure room – granité van kruisbes
ZEEUWSE SCHELPEN
Aloë vera – kokos – paksoi
GELAKTE PALING*
Gamba – Roscoff ui – dashi
LANGOUSTINE**
Boerenkool – sudashi – zeesla
ROUGET
Peterseliewortel – trompette de la mort
GRIJSPOOT PATRIJS
Spitskool – zwarte look
FRAMBOOS
Lychee – roos – witte chocolade
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.
menus.
Menu lunch
4-gangen
€87
Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.
Menu Sensum Experience
5-gangen
6-gangen*
7-gangen**
€111
€130*
€149**
Op vrijdagavond kunt u kiezen
voor ons 6- en 7-gangenmenu
en à la carte
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Zure room – granité van kruisbes
ZEEUWSE SCHELPEN
Aloë vera – kokos – paksoi
GELAKTE PALING*
Gamba – Roscoff ui – dashi
LANGOUSTINE**
Boerenkool – sudashi – zeesla
ROUGET
Peterseliewortel – trompette de la mort
GRIJSPOOT PATRIJS
Spitskool – zwarte look
FRAMBOOS
Lychee – roos – witte chocolade
starters.
ROYAL BELGIAN CAVIAR “GOLD LABEL”
Kaviaar – Panna cotta – gerookte melk
Kaviaar – Granite kruisbes – zure room
Kaviaar – Groene asperges – gepocheerd ei – jus witbier
LANGOUSTINE
Langoustine – tartaar
Langoustine mi-cuit – suquet – aioli
OESTER
Oester natuur
Oester sinaas-yuzu-vanille
Oester cocktail – sjalot – zwarte peper
Oester – zeekraal – vlierbloesem
HAMACHI / WAGYU A5
Hamachi Sashimi – wagyu – umi bushi
Hamachi Kama – Ton Katsu hamachi
Hamachi BBQ – wagyu – mango – chili – avocado
starters.
ROYAL BELGIAN CAVIAR “GOLD LABEL”
Kaviaar – Panna cotta – gerookte melk
Kaviaar – Granite kruisbes – zure room
Kaviaar – Groene asperges – gepocheerd ei – jus witbier
LANGOUSTINE
Langoustine – tartaar
Langoustine mi-cuit – suquet – aioli
OESTER
Oester natuur
Oester sinaas-yuzu-vanille
Oester cocktail – sjalot – zwarte peper
Oester – zeekraal – vlierbloesem
HAMACHI / WAGYU A5
Hamachi Sashimi – wagyu – umi bushi
Hamachi Kama – Ton Katsu hamachi
Hamachi BBQ – wagyu – mango – chili – avocado
mains.
UIT DE WEI
HOLSTEIN RUND “DUBBELDOEL”
Entrecôte – dragon
Filet pur – peper
Kalfscannelloni – salie
UIT DE NOORDZEE
WILDE TARBOT
Groene asperges
Schaaldieren
Tarbot/dragonjus
SWEET MEMORIES
CHALLANS ZWARTPOOTKIP ”CHICKEN–CURRY”
Kippenborst à la plancha
Crispy leg – langoustine
Parfait van kip
LOVERS OF GREENS
PUUR GROENTEN
Curry – wortel
Cannelloni – truffel
Gepocheerd ei – asperges
Aziatische tuinbonen
Shakshuka
mains.
UIT DE WEI
HOLSTEIN RUND “DUBBELDOEL”
Entrecôte – dragon
Filet pur – peper
Kalfscannelloni – salie
UIT DE NOORDZEE
WILDE TARBOT
Groene asperges
Schaaldieren
Tarbot/dragonjus
SWEET MEMORIES
CHALLANS ZWARTPOOTKIP ”CHICKEN–CURRY”
Kippenborst à la plancha
Crispy leg – langoustine
Parfait van kip
LOVERS OF GREENS
PUUR GROENTEN
Curry – wortel
Cannelloni – truffel
Gepocheerd ei – asperges
Aziatische tuinbonen
Shakshuka
desserts.
DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade
CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs
BRUSSELSE WAFEL
Aardbei – huisbereid vanille-ijs
ABRIKOOS
Amandel – basilicum – saffraan
KAASBORD VAN TRICHT
desserts.
DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade
CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs
BRUSSELSE WAFEL
Aardbei – huisbereid vanille-ijs
ABRIKOOS
Amandel – basilicum – saffraan
KAASBORD VAN TRICHT
Reserveer uw tafel.
Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.