menus.

Menu lunch

4-gangen

€87

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€111
€130*
€149**

 

Op vrijdagavond kunt u kiezen
voor ons 6- en 7-gangenmenu
en à la carte

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Zure room – granité van kruisbes

ZEEUWSE SCHELPEN
Aloë vera – kokos – paksoi

GELAKTE PALING*
Gamba – Roscoff ui – dashi

LANGOUSTINE**
Boerenkool – sudashi – zeesla

ROUGET
Peterseliewortel – trompette de la mort

GRIJSPOOT PATRIJS
Spitskool – zwarte look

FRAMBOOS
Lychee – roos – witte chocolade

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

menus.

Menu lunch

4-gangen

€87

 

Elke middag op weekdagen,
uitgezonderd feestdagen.


Menu Sensum Experience

5-gangen
6-gangen*
7-gangen**

 

€111
€130*
€149**

 

Op vrijdagavond kunt u kiezen
voor ons 6- en 7-gangenmenu
en à la carte

ROYAL BELGIAN CAVIAR
Zure room – granité van kruisbes

ZEEUWSE SCHELPEN
Aloë vera – kokos – paksoi

GELAKTE PALING*
Gamba – Roscoff ui – dashi

LANGOUSTINE**
Boerenkool – sudashi – zeesla

ROUGET
Peterseliewortel – trompette de la mort

GRIJSPOOT PATRIJS
Spitskool – zwarte look

FRAMBOOS
Lychee – roos – witte chocolade

Vanaf 6 personen vragen we u om te kiezen voor ons menu.
We bieden u steeds een seizoensgebonden menu aan.
De samenstelling van de gerechten kan veranderen.

starters.

ROYAL BELGIAN CAVIAR “GOLD LABEL”
Kaviaar – Panna cotta – gerookte melk
Kaviaar – Granite kruisbes – zure room
Kaviaar – Groene asperges – gepocheerd ei – jus witbier

LANGOUSTINE
Langoustine – tartaar
Langoustine mi-cuit – suquet – aioli

OESTER
Oester natuur
Oester sinaas-yuzu-vanille
Oester cocktail – sjalot –  zwarte peper
Oester – zeekraal – vlierbloesem

HAMACHI  / WAGYU A5 
Hamachi Sashimi – wagyu – umi bushi
Hamachi Kama – Ton Katsu hamachi
Hamachi BBQ – wagyu – mango – chili – avocado

starters.

ROYAL BELGIAN CAVIAR “GOLD LABEL”
Kaviaar – Panna cotta – gerookte melk
Kaviaar – Granite kruisbes – zure room
Kaviaar – Groene asperges – gepocheerd ei – jus witbier

LANGOUSTINE
Langoustine – tartaar
Langoustine mi-cuit – suquet – aioli

OESTER
Oester natuur
Oester sinaas-yuzu-vanille
Oester cocktail – sjalot –  zwarte peper
Oester – zeekraal – vlierbloesem

HAMACHI  / WAGYU A5 
Hamachi Sashimi – wagyu – umi bushi
Hamachi Kama – Ton Katsu hamachi
Hamachi BBQ – wagyu – mango – chili – avocado

mains.

UIT DE WEI
HOLSTEIN RUND “DUBBELDOEL”
Entrecôte – dragon
Filet pur – peper
Kalfscannelloni  – salie

UIT DE NOORDZEE
WILDE TARBOT
Groene asperges
Schaaldieren
Tarbot/dragonjus

SWEET MEMORIES
CHALLANS ZWARTPOOTKIP ”CHICKEN–CURRY”
Kippenborst à la plancha
Crispy leg – langoustine
Parfait van kip

LOVERS OF GREENS
PUUR GROENTEN
Curry – wortel
Cannelloni – truffel
Gepocheerd ei – asperges
Aziatische tuinbonen
Shakshuka

mains.

UIT DE WEI
HOLSTEIN RUND “DUBBELDOEL”
Entrecôte – dragon
Filet pur – peper
Kalfscannelloni  – salie

UIT DE NOORDZEE
WILDE TARBOT
Groene asperges
Schaaldieren
Tarbot/dragonjus

SWEET MEMORIES
CHALLANS ZWARTPOOTKIP ”CHICKEN–CURRY”
Kippenborst à la plancha
Crispy leg – langoustine
Parfait van kip

LOVERS OF GREENS
PUUR GROENTEN
Curry – wortel
Cannelloni – truffel
Gepocheerd ei – asperges
Aziatische tuinbonen
Shakshuka

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
Aardbei – huisbereid vanille-ijs

ABRIKOOS
Amandel – basilicum – saffraan

KAASBORD VAN TRICHT

desserts.

DAME BLANCHE
VERS GEDRAAID
huisbereid vanille-ijs
chocoladesaus – crumble van chocolade

CAFÉ GLACÉ
dubbel espresso
huisbereid vanille-ijs

BRUSSELSE WAFEL
Aardbei – huisbereid vanille-ijs

ABRIKOOS
Amandel – basilicum – saffraan

KAASBORD VAN TRICHT

Reserveer uw tafel.

Een tafel reserveren bij Sensum kan makkelijk via de reservatie widget rechts onderaan.